PLA Kantong Serat Jagung

Katrangan singkat:

PLA 100%

Kain bolong

Transparan

Sealing panas

Tag hang sing larang

Biodegradable, Non-Toxic lan safety, Rasah


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Ukuran: 5,8 * 7cm / 6.5 * 8cm
Dawa / gulung: 125 / 170cm
Paket: 6000 pcs / gulung, 6 gulung / karton
Jembar standar kita 140mm lan 160mm lan liya-liyane. Nanging kita uga bisa nglereni bolong menyang jembaré tas filter teh miturut panjaluk sampeyan.

Panganggone

Filter kanggo teh ijo, teh ireng, teh kesehatan, teh ramuan lan obat-obatan herbal.

Fitur Bahan

Bahan biodegradasi PLA digawe saka serat jagung minangka bahan baku lan bisa diurai dadi banyu lan karbon dioksida ing lemah lingkungan alami. minangka bahan sing ramah lingkungan. Mimpin mode teh internasional, dadi tren kemasan teh ora bisa ditolak mbesuk.

Teabags Kita

☆ Iki minangka saring kantong teh bolong saka serat polilaktis, sing di-kemosintesis (polimerisasi) liwat fermentasi asam laktat saka gula tanduran mentah, kanthi permeabilitas lan aliran banyu sing apik banget, saengga dadi filter kanggo godhong teh.
☆ Tanpa bahan mbebayani dideteksi ing eksperimen banyu sing nggodhok. Lan ketemu Standar Sanitasi Panganan
☆ Sawise digunakake, saringan bisa biodegrade sajrone seminggu nganti sewulan liwat proses pangolahan kompos utawa biogas, lan bisa diurai dadi banyu lan karbon dioksida Uga biodegrade yen dikubur ing lemah. Nanging, kecepatan dekomposisi gumantung saka suhu lemah, asor, PH, lan populasi mikroba.
☆ Ora ana generasi gas mbebayani kayata dioxin nalika diobong, Sanalika, produksi GHG (kayata karbon dioksida) kurang saka plastik biasa.
☆ Bahan asam polilaktis biodegradable PLA kanthi sifat Antibacterial lan resistensi jamur.
☆ PLA minangka bahan biodegradable, sing bakal migunani kanggo pembangunan berkelanjutan masarakat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan