Segitiga PET kosong Teh Kantong

Katrangan singkat:

PET

Kain bolong

Transparan

Sealing panas

Tag hang sing larang

Biodegradable, Non-Toxic lan safety, Rasah


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Ukuran: 5,8 * 7cm / 6.5 * 8cm
Dawa / gulung: 125 / 170cm
Paket: 6000 pcs / gulung, 6 gulung / karton
Jembar standar kita 120mm, 140mm lan 160mm lan liya-liyane. Nanging kita uga bisa nglereni bolong menyang jembaré tas filter teh miturut panjaluk sampeyan.

Panganggone

Filter kanggo teh ijo, teh ireng, teh kesehatan, teh mawar, teh ramuan lan obat-obatan herbal.

Fitur Bahan


1, Nggawe tas teh segitiga telung dimensi tanpa filter, gampang lan cepet.
2, Kantong teh segitiga telung dimensi ngidini konsumen ngrasakake teh asli lan coklat asli sing apik
3, Godhong teh mekar kanthi apik banget ing papan telung dimensi segi telu, lan godhong teh wis dirilis kabeh.
4, Gunakake lengkap teh asli, bisa diseduh kaping pirang-pirang, gelembung dawa.
5, Sealing seamless ultrasonik kanggo nggawe gambar tas teh berkualitas tinggi. Amarga transparansi, para konsumen bisa langsung ndeleng bahan baku bermutu ing njero, tanpa kuwatir godhong teh sing luwih asor. Kantong teh telung dimensi sing duwe prospek pasar sing luwih jembar lan dadi pilihan kanggo ngrasakake teh kanthi kualitas dhuwur.

Teabags Kita


1, Ora ana gas beracun utawa mbebayani nalika diobong, lan bisa diuripake dadi banyu lan karbon dioksida.
2, Ora ana larut nalika direndhem, ora mbebayani tumrap awak manungsa lan lingkungan.
3, Bisa rendhem roso sejati saka godhong teh.
4, Amarga nggawe tas sing apik lan retensi Bentuk, mula bisa nggawe tas filter kanthi macem-macem bentuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan