Konsep Kita

number-3

Prinsip perusahaan

Bisa dipercaya, Entuk Win-Win

number-1

Filsafat bisnis

Nuduhake tanggung jawab, Nggawe kerja sama sing apik, Nuduhake panen

number-2

Filsafat manajemen

Dadi cepet, Ati-ati, Tanggung jawab

number-4

Budaya keamanan

Katentreman wis ana ing tembung lan tumindak

shuzi

Budaya mutu

Dandan ora ana enteke