Nylon triangle kosong Teh Bag

Katrangan singkat:

100% Nylon

Kain jaring

Transparan

Penyegelan panas

Hang tag sing disesuaikan

Biodegradable, Non-Beracun lan safety, Hambar


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Ukuran: 5.8*7.5*6.5 cm
Dawane / muter: 125/170cm
Paket: 6000 pcs/roll, 6 rolls/karton
Jembar standar kita yaiku 120mm, 140mm lan 160mm, lan liya-liyane. Nanging kita uga bisa ngethok bolong dadi jembar tas saringan teh miturut panyuwunan sampeyan.

Panggunaan

Pengemasan kopi, jamu, bumbu, bubuk utawa godhong tèh, lsp.

Fitur Material

Label khusus, desain inovatif ngidini label ing cangkir ora tiba.Bahan nilon bahan pangan sing ora enak lan ora ana ambune cocog karo standar sanitasi panganan internasional, ngliwati bahan tahan panas transparan sing berkualitas tinggi bisa ndeleng kabeh teh sing longgar sing apik banget, yaiku tas teh filter kertas biasa sing ora bisa dibandhingake.

Kantong Teh Kita

1) Kain nilon alus sing ora enak lan ora ana ambune sing cocog karo standar hukum sanitasi panganan, tanpa ngrusak manungsa.
2) Nduweni permukaan sing alus banget, permeabilitas sing kuat, sifat kimia lan fisik sing stabil.
3) Entuk ekstraksi maksimal rasa lan rasa saka teh
4) Ora ana filter sing dibutuhake nalika nggawe tas segi telu dimensi, sing gampang lan cepet;
5) Kantong teh segi telu telung dimensi bisa ngidini para konsumen seneng wangi asli lan warna teh asli;
6) Kantong teh segi telu telung dimensi ngidini godhong teh mekar kanthi lengkap lan apik ing ruang telung dimensi segitiga, lan uga ngidini ngeculake wewangian teh;
7) Gunakake godhong tèh asli, sing bisa diseduh kaping pirang-pirang;
8) Ultrasonik sealing mulus, mbentuk gambar teabag.Amarga transparan, konsumen bisa langsung ndeleng bahan mentah ing njero tanpa kuwatir nggunakake tèh sing kurang kualitas ing kantong teh.Kantong teh segi telu dimensi nduweni prospek pasar sing luwih jembar lan dadi pilihan kanggo ngalami teh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan