Segitiga nilon kanthong teh kosong

Katrangan singkat:

100% nilon

Kain bolong

Transparan

Sealing panas

Tag hang sing larang

Biodegradable, Non-Toxic lan safety, Rasah


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Ukuran: 5,8 * 7cm / 6.5 * 8cm
Dawa / gulung: 125 / 170cm
Paket: 6000 pcs / gulung, 6 gulung / karton
Jembar standar kita 120mm, 140mm lan 160mm lan liya-liyane. Nanging kita uga bisa nglereni bolong menyang jembaré tas filter teh miturut panjaluk sampeyan.

Panganggone

Kemasan kopi, ramuan, bumbu, bubuk utawa godhong teh, lsp.

Fitur Bahan

Label sing disesuaikan, desain inovatif ngidini label ing cangkir ora uwal. Bahan nilon kelas bahan panganan sing ora enak lan ora ana ambu, memenuhi standar kebersihan panganan internasional, liwat bahan resistensi panas transparansi berkualitas tinggi bisa ndeleng kabeh teh longgar sing asri tenan, yaiku tas teh filter kertas biasa sing ora bisa dibandhingake.

Teabags Kita

1) Kain nilon alus sing ora enak lan ora ambu ora enak sing manut karo standar hukum kebersihan panganan, tanpa ana kerusakan tumrap manungsa.
2) Nduweni permukaan sing alus, permeabilitas sing kuat, sifat kimia lan fisik sing stabil.
3) Entuk ekstraksi maksimum rasa lan rasa saka teh
4) Ora perlu filter nalika nggawe tas segitiga telung dimensi, sing gampang lan cepet;
5) Kantong teh segitiga telung dimensi bisa ngidini konsumen ngrasakake wangi asli lan warna teh asli;
6) Kantong teh segitiga telung dimensi ngidini godhong teh mekar kanthi lengkap lan apik ing ruang telung dimensi segi telu, lan uga ngidini wangi tèh lengkap;
7) Gunakake godhong teh asli kanthi lengkap, sing bisa diseduh kaping pirang-pirang;
8) Sealing seamless ultrasonik, mbentuk gambar teabag. Amarga transparansi, konsumen bisa langsung ndeleng bahan baku ing njero tanpa kuwatir nggunakake teh sing murah ing kanthong teh. Kantong teh telung dimensi segi telu duwe prospek pasar sing luwih jembar lan minangka pilihan kanggo ngombe teh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan