Kantong Teh Non-tenunan

  • PLA Non-woven Tea Bag(35g/18g)

    Kantong Teh Non-Woven PLA (35g / 18g)

    Pla Ora dirajut 

    Kain bolong

    Transparan

    Sealing panas

    Tag hang sing larang

    Bebas lembab, napas, fleksibel, entheng lan lancip, tahan api, ora beracun lan ora ambu, rega murah, didaur ulang, lsp.

  • Non-woven Tea bag

    Kanthong teh sing ora dirajut

    Ora dirajut

    Kain bolong

    Putih

    Sealing panas

    Tag hang sing larang

    Bebas lembab, napas, fleksibel, entheng lan lancip, tahan api, ora beracun lan ora ambu, rega murah, didaur ulang, lsp.