Pangowahan wektu lan ruang luwih apik! 2021 Laporan pameran Hotelex Shanghai Post dirilis! Pameran lan pamirsa luwih ngerti!

Wiwit tanggal 29 Maret nganti tanggal 1 April 2021, Hotel Internasional Shanghai lan katering 30th Ekspo sukses dianakake ing Pusat Pameran Nasional Pameran Nasional Hongqiao Shanghai Puxi Hongqiao.
Ing wektu sing padha, pameran iki uga dadi salah siji saka telung kegiatan kertu bisnis sing disponsori dening Biro budaya lan pariwisata Kota Shanghai sajrone "rencana limang taun kaping 14" - bagean penting saka Ekspo Pariwisata Shanghai sing pertama, sing nggawe tonggak sejarah anyar ing sejarah Pameran Katering kanthi ukuran 400000 meter persegi

1 (3)

1 (1)

Penyelenggara 30 taun akumulasi jero ing hotel lan katering lan kerja sama lan dhukungan karo mitra ditampilake ing pameran iki. Minangka Pameran hotel lan Catering pisanan ing industri ing musim semi 2021, pameran iki wis nggawe rekor anyar babagan kategori pameran lan divisi area pameran, jumlah / kualitas / evaluasi pameran lan pengunjung, acara, forum lan puncak, lan efek tampilan sing nyata, nuduhake sisih sing memuaskan, sing ora diragukan, menehi inspirasi kanggo kapercayan kabeh industri lan pasar.
Hotelex Shanghai nggabungake luwih saka 300 laporan saka media utama (koran, video, lsp) lan luwih saka 7000 laporan saka media anyar (situs web, klien, forum, postingan blog, microblog, wechat, lsp)! Saka teks, gambar, video nganti siaran langsung, publisitas kabeh-kabeh lan multi sudut wis duwe pengaruh efektif kanggo promosi merek lan pameran produk para pameran, uga promosi popularitas.
Pameran kasebut entuk 211962 pengunjung profesional lan negosiasi bisnis, tambah 33% tinimbang taun 2019. Antarane, ana 2717 pengunjung ing luar negeri saka 103 negara lan wilayah.
Nomer pameran yaiku 2875, kenaikan signifikan 12% tinimbang 2019, sing paling dhuwur. Pameran ing situs pameran kasebut asale saka 116 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Hotel lan industri katering ing njero ruangan lan luar negeri nyakup kabeh aspek. Zhejiang Tiantai Jierong New Material Co., Ltd. uga melu pameran karo tim kasebut. Dheweke nggawa produk anyar, kalebu tas teh serat jagung PLA, tas kosong segitiga PETC / PETD / nilon / tanpa tenunan, narik akeh pelanggan anyar lan lawas sing bakal dikunjungi.

1 (1)

1 (2)


Wektu kiriman: Jun-17-2021