Ekspo Teh Internasional China kaping 4 dianakake ing Hangzhou

Wiwit tanggal 21 nganti 25 Mei, Ekspo Teh Internasional China kaping papat dianakake ing Hangzhou, Provinsi Zhejiang.
Teh Ekspo limang dina, kanthi tema "teh lan jagad, pembangunan bareng", promosi umum babagan Revitalisasi Pedesaan minangka garis utama, lan njupuk penguatan merek teh lan promosi konsumsi teh minangka inti, kanthi lengkap nampilake prestasi pangembangan, varietas anyar, teknologi anyar lan bentuk bisnis anyar industri teh China, kanthi luwih saka 1500 perusahaan lan luwih saka 4000 pembeli sing melu. Sajrone Tea Expo, bakal ana rapat ijol-ijolan babagan apresiasi puisi teh Tionghoa, Forum KTT Internasional babagan teh ing Tlaga Barat lan acara utama dina tèh internasional 2021 ing Tiongkok, Forum Papat babagan pangembangan kontemporer Budaya teh Tiongkok, lan Konferensi Pembangunan Pariwisata Kota teh 2021.
30adcbef76094b36bc51cb1c5b58f4d18f109d99
China minangka kuthane teh. Teh wis integrasi ing urip Tiongkok lan dadi operator budaya warisan Cina sing penting. Pusat Komunikasi Budaya Internasional China, minangka jendela penting kanggo pertukaran budaya sosial manca negara lan penyebaran, njupuk warisan lan nyebar budaya tradisional Tiongkok minangka misi, promosi lan promosi budaya teh menyang jagad, lan wis bola-bali nampilake budaya teh Tionghoa. ing UNESCO, utamane ing pertukaran budaya karo negara liya ing saindenging jagad, nggunakake teh minangka medium, nggawe kanca liwat teh, nggawe kanca liwat teh, lan promosi perdagangan liwat teh, teh China wis dadi utusan sing ramah lan kertu bisnis anyar kanggo komunikasi budaya ing jagad iki. Ing mbesuk, Pusat Komunikasi Budaya Internasional China bakal ngiyatake komunikasi lan pertukaran budaya teh karo negara liya ing jagad iki, menehi kontribusi kanggo budaya teh China menyang luar negeri, bareng karo jagad sing apik budaya budaya China sing jembar lan jero, lan bakal diwenehake jagad iki konsep perdamaian "perdamaian sing dipandu dening teh" saka negara sewu taun, saengga bisa nggawe industri teh kuno kanthi sejarah sewu taun salawas-lawase seger lan wangi.
China International Tea Expo minangka acara industri teh paling dhuwur ing China. Wiwit Ekspo Teh kaping pisanan ing taun 2017, jumlah peserta wis ngluwihi 400000, nomer panuku profesional wis tekan luwih saka 9600, lan 33000 produk teh (kalebu teh ijo ing Danau Longjing Barat 、 Teh Putih Wuyishan 、 jierong tas jagoong lsp. ) wis diklumpukake. Iki wis promosi kanthi efektif docking produksi lan pemasaran, promosi merek lan pertukaran layanan, kanthi total omset luwih saka 13 milyar yuan.
展会图片


Wektu kiriman: Jun-17-2021