Analisis status prospek pangembangan industri prospek asam polilaktik global (PLA) ing taun 2020, prospek aplikasi sing wiyar lan ekspansi kapasitas produksi terus-terusan

Asam Polylactic (PLA) minangka jinis bahan adhedhasar bio anyar, sing akeh digunakake ing produksi klambi, konstruksi, medis lan kesehatan lan lapangan liyane. Ing babagan pasokan, kapasitas produksi global asam polilaktik bakal udakara 400.000 ton ing taun 2020. Saiki, Nature Works ing Amerika Serikat minangka produsen paling gedhe ing donya, kanthi kapasitas produksi 40%;
Produksi asam polilaktik ing negara saya isih diwiwiti. Ing babagan panjaluk, ing 2019, pasar asam polilaktik global wis tekan 660,8 yuta dolar AS. Kaajab manawa pasar global bakal njaga tingkat rata-rata senyawa senyawa tahunan 7,5% sajrone periode 2021-2026.
1. Prospek aplikasi asam polilaktik wiyar
Asam polylactic (PLA) minangka jinis bahan adhedhasar bio anyar kanthi biodegradensi, biocompatibility, stabilitas termal, resistensi solvent lan gampang diproses. Iki digunakake umume kanggo produksi klambi, konstruksi, lan perawatan medis lan kesehatan lan tas teh. Iki minangka salah sawijining aplikasi biologi sintetik paling wiwitan ing babagan materi

2. Ing taun 2020, kapasitas produksi global asam polilaktik udakara udakara 400.000 ton
Saiki, minangka bahan biodegradasi berbasis bio sing ramah lingkungan, asam polilaktik duwe prospek aplikasi sing apik, lan kapasitas produksi global terus saya tambah. Miturut statistik saka Asosiasi Bioplastik Eropa, ing taun 2019, kapasitas produksi global asam polilaktis udakara 271.300 ton; ing taun 2020, kapasitas produksi bakal nambah dadi 394.800 ton.
3. Amerika Serikat “Karya Alam” minangka produsen paling gedhe ing saindenging jagad
Saka perspektif kapasitas produksi, Nature Works ing Amerika Serikat saiki dadi produsen asam polilaktik paling gedhe ing donya. Ing taun 2020, kapasitas produksi tahunan yaiku 160.000 ton asam polilaktik, udakara udakara 41% saka total kapasitas produksi global, banjur Total Corbion Walanda. Kapasitas produksi 75.000 ton, lan kapasitas produksi udakara 19%.
Ing negara saya, produksi asam polilaktik isih diwiwiti. Ora akeh garis produksi sing wis dibangun lan digunakake, lan umume ukurane cilik. Perusahaan produksi utama kalebu Jilin COFCO, Hisun Bio, lsp. Kamangka Jindan Technology lan Anhui Fengyuan Group Kapasitas produksi perusahaan kayata Teknologi Guangdong Kingfa isih dibangun utawa direncanakake.
4. 2021-2026: Rata-rata tingkat pertumbuhan senyawa tahunan ing pasar bakal tekan 7,5%
Minangka jinis bahan degradable lan ramah lingkungan anyar, asam polylactic ditondoi kanthi ijo, ramah lingkungan, aman lan ora beracun, lan duwe prospek aplikasi sing jembar. Miturut statistik saka ReportLinker, ing 2019, pasar asam polilaktik global wis mencapai US $ 660,8 yuta. Adhedhasar prospek aplikasi sing jembar, pasar bakal njaga tingkat wutah senyawa tahunan rata-rata 7,5% sajrone periode 2021-2026, nganti 2026., Pasar asam polilaktik global (PLA) bakal nggayuh 1,1 milyar dolar AS.
Zhejiang Tiantai Jierong New Material Co., Ltd. duwe komitmen kanggo nglamar pl ing industri kantong teh, nyedhiyakake pangguna jinis tèh sing ora beracun, tanpa ambu, lan ora enak kanggo pengalaman ngombe teh liyane.


Wektu kiriman: Jul-15-2021