2021 Pameran Industri Teh Internasional China Xiamen (musim semi) mbukak dina iki

Pameran Industri Teh Internasional (21 spring) Xiamen (musim semi) sing diarani "2021 Xiamen (spring) Tea Expo"), Pameran Industri Teh Internasional sing muncul ing taun 2021 (ing ngisor iki diarani "2021 Xiamen sing wis ana Pameran Teh"), lan Pameran Pengadaan Teh Hijau Global 2021 bakal dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Xiamen wiwit tanggal 6 nganti 10 Mei, kanthi area pameran 63000 meter persegi, Ana 3000 kios standar internasional. Klebu kabeh jinis pameran teh, pameran kemasan teh, pameran teh, pameran kantong teh, lsp.

fc44f3c5ea7945439ba1664327f8963f

0ca1737c011f4ffb83e00e9771f1e365

Saiki, ekonomi ing omah lan ing luar negeri wis pulih karo musim semi iki, kanthi bertahap mbentuk pola pangembangan anyar kanthi sirkulasi domestik minangka lembaga utama lan sirkulasi dobel domestik lan internasional sing saling promosi, lan konsumsi industri teh uga gegandhengan kanthi cepet. Ekspo Industri Teh Internasional Xiamen (spring) 2021 bakal nggunakake kesempatan sing apik iki kanggo muter kabeh keuntungan pasar lan potensial panjaluk domestik, sing bakal ningkatake pangembangan perdagangan teh sing sehat lan nyuntikake kapercayan lan kekuwatan sing kuat sajrone pemulihan ekonomi. industri teh. Sanalika, kanggo nggabungake serangkaian sumber daya, panitia panitia uga bakal nggabungake karo tren konsumsi anyar, cocog karo permintaan pasar, lan kanthi tliti nggawe platform gedhe kanggo inovasi lan integrasi industri teh musim semi. Saklawasé 1000 perusahaan tèh kualitas dhuwur bakal padha nglumpuk, lan telung pameran kasebut bakal digayutake karo tèh sing berkualitas tinggi, set tèh sing elegan, desain kemasan tèh sing canggih, omben-omben tèh sing muncul, lan produk-produk saka wilayah sing padha karo pamirsa Hijau bahan baku teh lan produk turunan liyane ing industri teh bebarengan mainake swara paling kuat ing industri teh musim semi!

9eef184752a64ca88a3dd3ad9d18331f

0105c6dc1fef4b80bcdc4fabdcd55f21


Wektu kiriman: Jun-17-2021