Mesin Sealing Panas

Katrangan singkat:

Metashel

Dekorasi plastik

Biru Samudra

Sealing kontroheat tangan

Suhu bisa disetel

Operasi gampang, keamanan


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Ukuran: 33.5 * 10.1 * 18cm
Panjang segel: 10/20/25/30 / 40cm
Paket: 1 pcs / karton
Rekomendasi kita 20cm kanggo sealing kantong teh, nanging sampeyan bisa milih gumantung saka kabutuhan.

Migunakake

Panyegelan panas kanggo tas teh, bumbu pot panas lan paket TMC.

Fitur Bahan

1. Mesin penyegel tangan seri SF gampang dioperasikake lan cocog kanggo nutup macem-macem jinis film plastik, kanthi wektu panas bisa diatur.
2. Cocog kanggo nutup kabeh jinis poli-etilen lan bahan senyawa film polipropilena lan film plastik uga aluminium. Lan bisa digunakake ing industri produk panganan asli, permen, teh, obat-obatan, perangkat keras, lsp.
3. Miwiti bisa digunakake mung kanthi nguripake pasokan listrik.
4. Ana klambi plastik, klambi wesi lan klambi aluminous telung jinis.

Teabags Kita

Pegangan mesin panyegelan panas cekung lan dirancang supaya luwih gampang penet.
Yen sampeyan kudu ngganti strip silikon, bisa gampang diluncurake lan dipasang kanthi tahan suhu dhuwur lan umur panjang.
Dheweke nggawe panas bahan logam segel sing digawe dening casting casting kanggo nambah umur mesin suwene tanpa deformasi.
Strip pemanas mesin panyegelan panas lan kain suhu dhuwur penting kanggo mesin penyegel. Sawise produk digunakake suwe, strip pemanas lan kain suhu dhuwur wis tuwa lan pedhot, saengga daya kasebut ora bisa digunakake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan