Segitiga PET kosong Teh Kantong

Katrangan singkat:

PET

Kain bolong

Transparan

Sealing panas

Tag hang sing larang

Biodegradable, Non-Toxic lan safety, Rasah


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Ukuran: 5,8 * 7cm / 6.5 * 8cm
Dawa / gulung: 125 / 170cm
Paket: 6000 pcs / gulung, 6 gulung / karton
Jembar standar kita 120mm, 140mm lan 160mm lan liya-liyane. Nanging kita uga bisa nglereni bolong menyang jembaré tas filter teh miturut panjaluk sampeyan.

Panganggone

Filter kanggo teh ijo, teh ireng, teh kesehatan, teh mawar, teh ramuan lan obat-obatan herbal.

Fitur Bahan

Mesh PET berkualitas tinggi lan teansparency amarga penampilan sing apik banget sing ndadekake para konsumen seneng, biji-bijian lan kembang ing kanthong teh piramida transparan sing ngetokake rasane enak lan wangi. Iki minangka bahan kemasan pilihan kaping pisanan kanggo kabeh teh sing paling dhuwur.
Tas filter PET khusus nggunakake teknologi ultrasonik paten Jepang. Kantong teh piramida bisa nyaring rasa tèh asli. Spasi gedhe nggawe godhong teh asli bentang kanthi sampurna. Mawar wangi, woh mellow lan jamu senyawa bisa dibandhingake kanthi bebas.
Kombinasi kasebut yaiku filter kemasan kelas panganan sing apik lan apik.

Teabags Kita

1) Iku gampang lan cepet kanggo nggawe kanthong teh piramida tanpa saringan tambahan.
2) Kantong teh piramida ngidini konsumen nikmati aroma wangi asli.
3) Ngidini tèh supaya mekar ing kantung teh piramida, lan uga tèh wis dirilis kanthi lengkap.
4) Cepet rasa
5) Gunakake teh asli, bisa diseduh kanthi suwe.
6) Sealing seamless ultrasonik, wujud gambar teabag kanthi kualitas tinggi. Amarga transparansi, para konsumen bisa langsung ndeleng kualitas bahan baku ing njero, aja waspada babagan kantong teh nggunakake teh sing asor. Teh piramida duwe prospek pasar sing luwih jembar lan minangka pilihan kanggo ngombe tèh bermutu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan