Sejarah Kita

Zhejiang Tiantai Jierong New Material Co., Ltd. (Biyen Hangzhou Boao Textile Co., Ltd.) minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing riset, pangembangan, produksi, lan penjualan bolong lan filter. Kantor pusat lan pabrik dununge ana ing Taman Industri Tiang Tiantai sing apik. Pabrik kita kanthi standar nindakake standar panganan SC. Kanthi luwih saka 16 taun inovasi lan pangembangan, kain bolong, filter tas teh, filter non-anyaman wis dadi pimpinan ing wilayah teh lan kopi China. Produk kita sesuai karo FDA Amerika, peraturan EU / 10/2011 lan hukum Sanitasi Pangan kanggo Jepang. Saiki, produk kita didol kanthi apik ing China lan diekspor menyang luwih saka 82 negara ing global. Kanthi pangembangan informasi, bolong kita wis akeh digunakake ing produk kantong teh, peralatan elektronik, industri medis, biologis lan industri liyane. Ngadhepi kesempatan lan tantangan pasar saiki, Jierong njupuk filosofi bisnis "kualitas dhisik, reputasi luwih dhisik, pelanggan dhisik", kanthi produksi efisiensi tinggi, kemampuan pasokan sing kuat, jaminan kualitas sing apik lan layanan purna jual sing sampurna, We nggawe unik lan merek khas -Jierong. Kita bisa dadi mitra sing bisa dipercaya, muga-muga bisa kerja sama lan nggawe kecemerlangan bebarengan!

2005   Nggawe Hangzhou Bo'ao, ngrusak pola katergantungan impor layar pencetakan.

2010   Produk layar cetak duwe 60% pasar domestik.

2015   Siapke departemen internasional kanggo mlebu pasar bahan kemasan teh.

2017   Narik investasi kanggo nggawe JIERONG, khusus kanggo macem-macem kantong tehs.

2021   Bisnis berkembang dadi adol mesin segel panas lan mesin paket otomatis.