Aplikasi

/applications/

Teabag

Sawise luwih saka 10 taun udan teknologi, kantong teh nilon, PET, lan serat jagung ora beracun, non bakteri, lan tahan panas liwat inspeksi keamanan nasional, wis ana ing level paling dhuwur domestik.

Printer Layar Sutra

Kain bolong kita uga digunakake ing lapangan bolong cetakan layar.
Contone: industri elektronik, industri keramik lan ubin, industri kemasan, industri kaca, industri tekstil, industri fotovoltaik, lsp.

/applications/
/applications/

Tekstil

Organza minangka jinis benang cahya kanthi tekstur transparan utawa tembus. Masyarakat Prancis nggunakake organza minangka bahan baku utama kanggo ngrancang gaun pengantin. Sawise dicelup, warna kasebut padhang lan teksture entheng, padha karo produk sutra. Iki uga bisa digunakake minangka tirai, gaun, ornamen Natal lan pita.

Decortation

Industri dekorasi arsitektur saiki duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo estetika ruang. Ing pilihan bahan dekorasi bangunan, sampeyan uga kudu nemoni dhasar desain estetis tartamtu kanthi kualitas apik banget. Lan kain bolong kita bisa digunakake ing aplikasi konstruksi.

/applications/
/applications/

Filter Industri

Kain bolong kita uga bisa ngrebut papan ing produksi industri.
Kalebu: filter lan tas filter kanggo industri kimia, industri panganan, perlindungan lingkungan, ilmu kehidupan, lsp.