Babagan Kita

Zhejiang Tiantai Jierong New Material Co., Ltd.

Kualitas Kapisan

Kredibilitas dhisik

Pelanggan dhisik

Profil Perusahaan

Zhejiang Tiantai Jierong New Material Co., Ltd. (biyen Hangzhou Boao Textile Co., Ltd.) minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing riset, pengembangan, produksi lan penjualan bolong lan saringan. Kantor pusat lan pabrik dununge ana ing Taman Industri Tiang Tiantai sing apik. Pabrik kita kanthi standar nindakake standar panganan SC. Kanthi luwih saka sepuluh taun inovasi lan pangembangan, bolong, saring tas teh, saring non-anyaman wis dadi pimpinan ing wilayah teh lan kopi China. Produk kita sesuai karo FDA Amerika, peraturan EU / 10/2011 lan hukum Sanitasi Pangan kanggo Jepang.

Tur Pabrik

Saiki, produk kita didol kanthi apik ing China lan diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lsp. Kanthi pangembangan informasi, bolong kita wis akeh digunakake ing produk kantong teh, peralatan elektronik, industri medis, biologis lan industri liyane. Ngadhepi kesempatan lan tantangan pasar saiki, Jierong njupuk filosofi bisnis "kualitas dhisik, reputasi luwih dhisik, pelanggan dhisik", kanthi produksi efisiensi tinggi, kemampuan pasokan sing kuat, jaminan kualitas sing apik lan layanan purna jual sing sampurna, lan nggawe unik lan merek khas -Jierong. Kita bisa dadi mitra sing bisa dipercaya, muga-muga bisa kerja sama lan nggawe kecemerlangan bebarengan!

Pameran

Pameran Industri Teh Internasional (21 spring) Xiamen (musim semi) sing diarani "2021 Xiamen (spring) Tea Expo"), Pameran Industri Teh Internasional sing muncul ing taun 2021 (ing ngisor iki diarani "2021 Xiamen sing wis ana Pameran Teh"), lan Pameran Pengadaan Teh Hijau Global 2021 bakal dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Xiamen wiwit tanggal 6 nganti 10 Mei, kanthi area pameran 63000 meter persegi, Ana 3000 kios standar internasional. Klebu kabeh jinis pameran teh, pameran kemasan teh, pameran teh, pameran kantong teh, lsp.
Saiki, ekonomi ing omah lan ing luar negeri wis pulih karo musim semi iki, kanthi bertahap mbentuk pola pangembangan anyar kanthi sirkulasi domestik minangka lembaga utama lan sirkulasi dobel domestik lan internasional sing saling promosi, lan konsumsi industri teh uga gegandhengan kanthi cepet. Ekspo Industri Teh Internasional Xiamen (spring) 2021 bakal nggunakake kesempatan sing apik iki kanggo muter kabeh keuntungan pasar lan potensial panjaluk domestik, sing bakal ningkatake pangembangan perdagangan teh sing sehat lan nyuntikake kapercayan lan kekuwatan sing kuat sajrone pemulihan ekonomi. industri teh.